MultiDome

 

Samarbejdspartnere.

Zamboni

MultiDome har været agent for Zamboni ismaskiner og reservedele i Danmark siden 1998. Zamboni er det førende mærke på verdensplan indenfor ismaskiner. Zamboni ismaskinen er amerikansk produceret.

Cag One

MultiDome er agent for Cag One & Speed One slibemaskiner i Danmark. Den perfekte slibemaskine, når du vil have hurtig og sikker slibning af skøjter, og den er let at betjene.

SVD

MultiDome tilbyder i samarbejde med SVD en økonomisk attraktiv halløsning for alle, som overvejer at opføre eller tilføre nye og spændende løsninger.Konstruktionen giver nogle særdeles økonomiske fordele, der sætter en eventuel beslutning omkring opførelse af en ny hal i et nyt perspektiv

Solar Systems

MultiDome tilbyder spændende løsninger med SOLAR Systems, der består af ny teknologi hvor egenskaberne fra en solfanger anvendes i de måtter, man bruger til opbygning af f.eks. en skøjtebane eller multibane.

Westerstrand

MultiDome er distributør af scoringstavler og displays fra Westerstrand Urfabrik AB til fodbold, håndbold, svømning, badminton, tennis, atletik - har du brug for at vise resultater, tilbyder vi scoringstavler til alle sportsgrene og formål.

.

 

MultiDome, Langgade 19, DK - 9000 Aalborg