Lethaller

Forside > Løsninger > Lethaller

Lethaller til idræt, recycling, lager og produktion

Best-Hall er repræsenteret i Danmark, Grønland og Færøerne af MultiDome.

 

Kvalitets lethal

Best-Hall er den ledende produktudviklings- og byggeri virksomhed indenfor avancerede kvalitetshaller med konstruktioner i stål. Siden 1975 er der leveret over 4000 let haller.

Best-Hall producerer 5.000m2 hal om ugen på egen fabrik i Finland. Best-Hall leverer plasthaller og stålhaller designet udfra kundens ønsker og behov. Hallerne benyttes blandt andet til lager og logistik formål f.eks. flyhangarer, produktions – og idrætsformål.

Best-Hall

Virksomheden har over 40års erfaring med at producere store haller op til 100m frit spænd (søjlefrie). Længden er ubegrænset. Hallerne er bygget efter nordiske vejrforhold og dimensioneret efter nordiske standarder for vejr og snelast.

Certificeret

Best-Halls certificerede løsninger benytter kun materialer af højeste kvalitet, der sikrer lang levetid for hallerne. Best-Hall er CE godkendt – en anderkendelse for arbejdet med kvalitetssikring.

Kvalitetskontrollen er sikret ved, at alt er produceret på egen fabrik i Finland – hele værdikæden fra projektering til installation af hallen udføres og kontrolleres af Best-Hall.

 

Fundamentet til en lethal

Best-Halls bygninger kræver ikke nødvendigvis et fundament, idet hallen kan opsættes direkte på asfalt underlag ved hjælp af specielt fremstillede forankringer.  Disse forankringer er designet til Best-Hall hallerne og sikrer stærk, hurtig og minimerer omkostning til fundament betydeligt.

Stål forankring

Best-Halls forankringer er lavet af første klasses stål, antallet af forankringer er nøje udregnet af ingeniører alt efter hallens størrelse, indretning og formål. Hver stål forankring har et antal spyd, der bores direkte i underlaget.

Beton fundament

En Best-Hall kan desuden opsættes på beton fundament, hvis lokale vind og vejrforhold kræver det – eller for at imødekomme kundens specifikke ønske herom.

 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Serge Ferrari

Dugen er fremstillet med den verdensomspændende patenterede Serge Ferrari precontraint-teknologi, der placerer tekstilunderlaget i tovejsspændinger under hele fremstillingsprocessen, hvilket giver maksimal fleksibilitet og strækbarhed af dugen.

Dugen er UV bestandig og har med den tykkere overflade en højere modstand ved ekstreme vind og vejrforhold.

Membran Cover

Dugen er fuldt lufttæt, hvilket gør det muligt at kontrollere bygningens fugtighedsniveauer effektivt. Strækningen og farven på dugen er tilpasset hvert enkelt projekt. Det hvide tagmateriale er gennemskinneligt og gør bygningerne mere rummelige og lyse.

Farvevalg

Dugen findes i et utal af standard farver, men kan produceres i netop dit farveønske, hvis den skal tilpasses brand eller logo farver.

Lang levetid på dugen

Dugen fra Serge Ferrari har en forventet levetid på 40år og kan udskiftes, derved forlænges hallens levetid yderligere 40år.

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Besthall
Besthall
Besthall på havn

Konstruktionen af en lethal

Rammen på en Best-Hall konstruktion er lavet af første klasses stål. Konstruktionen er overfladebehandlet og sikrer høj styrke selv i ekstreme vejrforhold.

Design

Designet på hallen er udarbejdet mellem agent og kunde, efterfølgende beregnet af ingeniørerne på Best-Hall under hensyntagen til vind- og sne last på lokationen.

Opsætning

En lethal er hurtig at opsætte, flytte, ændre eller udvide hvis behovet med tiden ændres, sammenlignet med andre typer af lethaller. Opsætningstiden kan være på omkring 2 uger for at færdiggøre en hal på 1.000m2.

Stålrammen til en lethal er opbygget i moduler og samles efterfølgende med bolte på lokationen. Når først stålrammen er opsat og samlet, trækkes den speciel syede dug over rammen og sidder herefter udspændt og glat på stålrammen.

Lang levetid på hallen

Best-Hall benytter kun materialer af højeste kvalitet for at sikre lang levetid på produkterne. Stålrammerne, der holder hallen oppe, er sprøjtemalet for at opnå helt glatte overflader, således at dugen ikke slides. Stålet er korrisionsbehandlet og har “ubegrænset levetid”.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

besthall stadion
Besthall sport

Sikrer gode træningsforhold

En idrætshal fra Best-Hall løser behovet for beskyttelse mod vejr og vind for alle idrætstyper. regn, vind, sne og is gør træningsforholdene vanskelige, men en hal vil altid sørge for gunstige forhold. Vores haller passer specielt godt til aktiviteter, der forudsætter store åbne overflader. Ishockey, ridning, atletik, tennis, golf, indebandy, badminton, forskellige kastegrene eller fodboldbane i fuld størrelse. best-Hall har leveret over 2000 haller til idrætsformål.

Lave omkostninger

Best-Hall leverer kvalitetshaller til en rimelig pris. En investering i en hal er alt andet lige et løft for mange klubber, både investeringen i anlægget i sig selv, men ikke mindst det at kunne klare de løbende driftsudgifter. En koldhal har den fordel, at de eneste mer udgifter som tilkommer udover finansieringsimkostninger, er udgiften til strøm til lys/ventilation og forsikring. Det betyder årlige udgifter på under 30.000 kr. bortset fra udgifter til vedligehold, samt mindre slidtage på kunstgræs bidrager positivt til klub økonomien.

En isoleret hal giver dig mulighed for at vælge i hvilken grad, hallen skal opvarmes. Ved tilstrækkelig isolation vil jordvarmen i sig selv sørge for en behagelig træningstemperatur. En Best-Hall opfylder energikrav for TEK10 – dokumenteret af Nordconsult.

Lang levetid på hallen

Best-Hall benytter kun materialer af højeste kvaliete for at sikre lang levetid på produkterne. Stålrammerne, der holder hallenoppe, er sprøjtemalet for at opnå helt glatte overflader, således at dugen ikke slides. Stålet er korrisionsbehandlet og har “ubegrænset levetid”. Dugen fra Serge Ferrari har en forventet levetid på 40år og kan udskiftes, derved forlænges hallens levetid yderligere 40år.

 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Lethal ishockey
Lethal til sport

God plads til produktionen

Uden brug af støttesøjler betyder, at hver kvadratmeter kan udnyttes til produktion. Hallen kan udrustes efter behov med f.eks. beskyttelsesvægge, transportører, kraner, serviceplatforme, varmeisolering eller andet udstyr. Hallens konstruktion og udstyr kan modificeres eftersom behovene med tiden ændres.

Mange muligheder

Hallen kan indgå i forskellige dele af produktionen i en virksomhed f.eks. lager/mellemlager eller produktionshal. Vores kunder lager blandt andet aluminiumsprodukter, fartøjs- og bildele, stålprodukter og møbelkomponenter i deres haller. Med mellemvægge, der deler arealet, kan hallen benyttes direkte i produktionen af næsten alle typer produkter.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Produktionshal
Lethal lager

Genbrugsprodukter under tag ( Recycling )

Miljøhallen er en udemærket løsning til lagring af genbrugsprodukter. Den beskytter genbrugspapir mod regn, sne og vind, og passer godt til lagring af flasker, metal, tøj, råvarer, bokse, risikoaffald og plastik. Eftersom hallen kan opdeles med mellemvægge eller net, kan den samtidig bruges til sortering af genbrugsprodukterne.

Hygiejninsk miljø

Miljøhallen er en funktionel bygning til håndtering og lagring af affald, og den opfylder miljønormerne for beskyttelse af risokoaffald. Den forhindrer affaldet fra at spredes i omgivelserne ved regn og vind, og hallen overbygning forhindrer spredning af bakterier fra fugle og smådyr.

Optimal kompostering

MIljøhallen giver gode forhold til lagring af komposterbart affald. Den lette PVC-dug gør det muligt at kontrollere forholdene inde i hallen, og minimere ulemper ved lugtgener. Ved konstruktion af hallen, tages der hensym til de ætsende stoffer, der opstår i komposteringsprocessen.

Tilpasset klima i hallen

Rammen kan ved behov beskyttes med inderdug og varmgalvaniceres, beskyttende lakering eller forskellige kombinationer af disse. En måde, at forhindre at de ætsende stoffer kommer i kontakt med stålrammen, er at skabe overtryk mellem yderdugen og inderdugen.

 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Besthall lager
Lethal lager
Besthall trælast

Fleksible lagerløsninger

En Best-Hall giver fleksibilitet. Åbne, frie arealer gør, at du let kan køre inde på lageret, og med tilpassede porte kan du få store varer ind. Lagerhallen brugesi alle faser af en produktion.

Logistik hal

En logistikhal er et rimeligt og fleksibelt alternativ til, når du har behov for en beskyttet laste eller lodseplads. Eftersom vogntog eller tog kan køres ind i hallen, bliver lastningen behagelig og effektiv. Har du brug for en mere beskyttelse af produkter og råvarer, som opbevares udendørs, kan vu bygge halvtag langs den ene eller begge sider langsider af hallen. det er ligeledes muligt at bygge halvtag over gavlportene.

Bulk lager

En Best-Hall egner sig til bulk lager til f.eks. vejsalt, metal, korn og trævarer. Væggene i hallen kan udstyres med vægge og dimmensioneres til at tåle trykket fra masserne, der lagres.

Havne lager

Best-Halls havne lager gør det muligt at laste og mellem lagre uafhængigt af vejr og vind. De kan tilpasses efter forskellige produkter og råvarer, hvilket giver dig større fleksibilitet i hånsteringen af styk- og bulkgids. Transportkonstruktioner eller kraner kan monteres i stålkonstruktionen efter behov. Ventilation dimmensioneres i forhold til varerne som skal lagres, og brug af inderdug gør det muligt at rengøre hallen hurtigt og effektivt ved skift af lagervarer. Både konstruktionerne og dugen tilpasses klimaforholdene.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Besthall lagerhal
Besthall logistik

Billeder fra forskellige lethals projekter i Norden

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Vores løsninger