Profil

Forside > Profil

Om MultiDome ApS

Hvem er vi

MultiDome er en dansk ejet sports -og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aalborg.

Vi har Skandinavien, Grønland og Færøerne samt dele af EU som hjemmebane, og vi bestræber os altid på at yde tilfredsstillende resultater.

Siden 1999 har vi beskæftiget os med salg, projektering og rådgivning til både offentlige og private kunder.

Begyndelse

MultiDome ApS blev stiftet i 2008 med formålet om at tilbyde professionelt salg, rådgivning og projektering af airdomes, skøjtebaner og lethaller.

I 2014 blev Vejgaard Sport, en del af MultiDome ApS. Vejgaard Sport har eksisteret siden 1992 med salg af ishockeyudstyr og inventar til skøjtehaller- og idrætshaller til private, offentlige institutioner og virksomheder.

I 2021 gik Lars Bøssbak, en af virksomhedens stiftere bort, hvorved ledelsen i dag udgøres af Laila Bøssbak.

Erfaring

Den lange erfaring danner således baggrund for kvalificeret råd og vejledning.

Laila Bøssbak
Lbc@multidome.dk
+45 20 72 07 39

Teis Bøssbak
Teis@multidome.dk
+45 29 98 00 98

Louise Bøssbak
Louise@multidome.dk
+45 22 94 97 66

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Historien bag

MultiDome ApS er en familiedrevet virksomhed, som er ejet af Laila Bøssbak. Det hele startede i 1992, hvor Lars Bøssbak etablerede virksomheden Vejgaard Sport.

Ishockeyudstyr

Dengang bestod opgaven med salg af ishockey udstyr til børn, unge og motionister, der delte Lars Bøssbaks interesse og passion for ishockey.

Vokseværk

MultiDome voksende og i takt med efterspørgslen på andre varer til skøjtehallerne ændrede opgaverne sig med tiden. Vil du læse mere om de ændrede opgaver, kan de læses på fanerne ovenfor.

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Lille hockeyspiller

Vejgaard Sport sortiment og agenturer

Virksomheden voksede og varesortimentet blev udvidet væsentligt med produkter indenfor skøjtehaller og idrætsfaciliteter.

Agenturerne i Vejgaard Sport blev efter fusioneringen en del af MultiDome, hvorfor vi bl.a. er agenter for Zamboni og CagOne Slibemaskiner. Vores øvrige samarbejdspartnere kan findes her.

Agent for Zamboni ismaskiner

Vejgaard Sport blev agent for Zamboni ismaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne i samarbejde med Europa agenten for Zamboni. Samtidig blev det opstarten på service og reparation af ismaskiner i Danmark.

Agent for CagOne skøjteslibemaskiner

Vejgaard Sport blev agent for Ømeg AB, der producerer CagOne og SpeedOne fuldautomatiske skøjteslibemaskiner. Hertil fulgte service og reparation samt forhandling af slibesten og diamanter til slibemaskinen.

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Zamboni logo

123 hockey blev oprettet og administreret af Laila Bøssbak indtil 2019, hvor webshoppen blev overdraget til en ny ejer, Ben Lund. Vi siger tak til vores mange kunder gennem tiden og ønsker Ben tillykke med webshoppen.

Webshoppen forhandler kvalitets ishockey udstyr fra Bauer til private og virksomheder. Mange års erfaring med sporten danner grundlag for råd og vejledning før køb af ishockeyudstyr til begyndere, elite og bredde.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

MultiDome Aps

MultiDome blev etableret i 2008 af Lars Bøssbak. Efter Lars gik bort i 2021, er Laila Bøssbak i dag ene ejer af MultiDome ApS.

Udvidelse

MultiDome beskæftiger sig nu med salg, projektering og rådgivning indenfor byggeri af sports- og idrætshaller, multi domes, lethaller samt udendørs og indendørs skøjtebaner.

Arbejdsområde

MultiDome arbejder indenfor Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøerne samt i dele af Europa. Enkelte opgaver i Rusland og Kina er blevet udført undervejs.

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

MultiDome logo

Multi Ice

MultiDome oprettede i 2009 MultiIce.dk, der står for salg af syntetisk skøjtebaner.

Syntetisk skøjtebaner

I takt med den grønne tankegang i kommunerne passerede Danmark, blev efterspørgslen på kunstige skøjtebaner større. MultiDome ApS tilføjede således den syntetisk skøjtebanen til sortimentet.

 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

MultiIce logo

Scan-Lock Floor System

I sommeren 2015 opkøbte MultiDome ApS Scan-Lock Floorsystem.

Gulvprodukter

De velkendte Scan-lock gulvfliser til brug i industrien og sportshaller blev således en del af varesortimentet.

Se mere på vores hjemmeside scan-lock.dk

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Scan-Lock logo

Logovand

MultiDome ApS blev på opfordring af Skandinavisk koncern leverandør af logo vand til koncernens afdelinger i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

Logovand som brand

Koncernen bruger kildevandet som brand og varemærke i deres markedsføring.

Ditvand

Hjemmesiden Ditvand.dk blev oprettet i 2013 og i dag leverer MultiDome ApS logovand til virksomheder i Danmark og logovand gennem forhandlere til Norge.

 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Fremtiden

Hos MultiDome ApS ser fremtiden lys og lovende ud. Ingen opgaver er for lille eller svære, alle opgaver løses gennem konstruktiv dialog til stor tilfredshed for alle parter.

Nye ideer

Vi er åbne overfor nye ideer og ser mange muligheder i fremtiden både lokalt og globalt.

Samarbejdspartnere

Vi søger altid nye og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, når behovet for at tilføre flere produkter til sortimentet opstår.

Har du spørgsmål? Kontakt os nu 

Ide

Vores løsninger